Pogoji uporabe

Lastnik strani Drobtinice.Si je podjetje Prosoft IT, d.o.o.

Stran je namenjena testiranju in prikazu zmogljivosti strežnika CPortal. Lastnik strani zato ne more zagotavljati stalnega in pravilnega delovanja, funcionalnosti pa lahko spremeni brez povprejšnjega obvestila.

Lastnik strani v nobenem primeru ne more odgovarjati za prispevke uporabnikov in obiskovalcev kakor tudi ne more jamčiti za varnost in delovanje objavljenih povezav. Povezave obiskujete na lastno odgovornost.

V prispevkih je prepovedana uporaba neprimernih besed, širjenje sovraštva, pornografije ter vseh drugih nelegalnih vsebin. Administrator strani ima pravico tak prispevek odstraniti, avtorju pa onemogočiti nadaljne sodelovanje. Prepovedano je tudi reklamiranje komercialnih storitev brez izrecnega dovoljenja administratorja strani.

Kopiranje in uporaba kateregakoli dela strani Drobtinice.Si vključno z vsemi podatki in vsebinami, ki jih priskrbijo uporabniki, niso dovoljeni brez vnaprejšnjega dovoljenja lastnika strani.

Uporabniki, ki se registrirajo, morajo sami poskrbeti za varovanje gesla. Lastnik strani ni odgovoren za zlorabe, če pride geslo v roke tretjih oseb. Če uporabljate stran na javnih računalnikih, se ob koncu dela odjavite.

Za dodatne informacije se obrnite na info@drobtinice.si.

Drobtinice | Odzivi | CPortal |